Kræftens Bekæmpelses Landsindsamling

Landsindsamlingsdagen 6. april 2025 er en dag, hvor alle deltagere i fællesskab sætter fokus på kræftsagen.

I 2023 var omkring 2.000 frivillige indsamlingsledere og hjælpere og ca. 15.500 frivillige indsamlere med til at samle 35 mio. kr. ind ved Landsindsamlingen. Alle der er involveret i Landsindsamlingen har en væsentlig andel i Kræftens Bekæmpelses indsats inden for forskning, forebyggelse og patientstøtte – en indsats, der skaber håb og redder liv.

Du kan samle ind alene eller med din familie, venner eller lige dem du har lyst til og det tager kun 3 timer at gøre en forskel som indsamler.

Vil du vide mere om at være indsamler?

Vis flaget

Vi vil gerne skabe sammenhæng mellem, det fælles ønske der er om at bekæmpe kræft, og den enkeltes grund til at være med i Landsindsamlingen.

Det gør vi, ved at opfordre alle indsamlere til at skrive deres grund til at samle ind på et flag. Det kan fx være: ”Jeg fik hjælp” – ”For min mormor” – ”Jeg kender for mange” – ”Jeg savner hende” – ”Et liv uden kræft” osv.

På den måde er du, som indsamler, med til at fortælle de mange gode grunde, der er til at samle ind og til at fortsætte kampen mod kræft.

Læs om "Vis flaget" kampagnen

Støt Landsindsamlingen

Har du ikke mulighed for at gå på gaden til Landsindsamlingen den 16. april, kan du støtte Kræftens Bekæmpelse ved at give en donation. 

Hvad går pengene til?

Din støtte gør det muligt at forske i kræft og behandlingen af kræft, gør os bedre til at forebygge kræft og gør en forskel for mennesker ramt af kræft

Regnskab

Landsindsamlingen laver hvert år regnskab og har tilladelse til at samle ind. Find regnskaberne for 2021,2022 og 2023 her.