Hvordan melder jeg mig som indsamler?

Svar:

Du tilmelder dig som indsamler ved at klikke på ‘Bliv indsamler’ i menuen, eller brug linket her nedenfor. På siden kan du tilmelde dig til Landsindsamlingen med eller uden en rute. Hvis du tilmelder dig med en rute skal du indtaste din adresse, hvorefter der kommer ruter frem i nærheden af dig. Herefter skal du udfylde dine kontaktinformationer, og du vil efterfølgende modtage en bekræftelsesmail om, at du er tilmeldt Landsindsamlingen. Hvis du ikke ønsker at tilmelde dig med en rute indtaster du udelukkende dine kontaktinformationer og du vil blive tildelt en rute af din lokale indsamlingsleder.

Du modtager enten information om mødested på dagen i velkomstmailen og ellers vil du hurtigst muligt kunne se dem på ’Min Landsindsamling’, når du logger ind her.

Ønsker du at vide mere om, hvad det vil sige at være indsamler, inden du tilmelder dig, kan du læse mere på siden ’Om at være indsamler’ eller sende en mail med dine spørgsmål til landsindsamling@cancer.dk.

Som indsamler bliver du en del af det store fællesskab, hvor vi sammen gør en forskel for kræftsagen.

Meld dig som indsamler nu

Tilbage til "Spørgsmål og svar"

Sådan kan du støtte

Udover at hjælpe som indsamler til Landsindsamlingen er der flere måder at støtte på. Du kan fx give et bidrag, starte en digital indsamling eller støtte en indsamling.